Het Vlees

Er worden uitsluitend vrouwelijke dieren geslacht voor de huisverkoop. Wij brengen de dieren zelf naar de kwaliteitsslager. Als de koe geslacht is, dan wordt het vlees als karkas 10 dagen in de koelcel gerijpt om vervolgens verwerkt te worden. Dit besterven is heel belangrijk voor het vlees. Dit is een natuurlijk proces en bevordert de smaak, malsheid, houdbaarheid, stevigheid van het vlees.

Na dit proces wordt de koe uitgebeend en klaargemaakt om er allerlei producten van te maken. Dit gebeurt in een gekoelde schone ruimte. Het verse vlees wordt vacuüm verpakt, voorzien van etiket en daarna diep ingevroren.

Onder de naam Uut ’t Veld echt Boerderijvlees is het vlees in handige porties verkrijgbaar in onze boerderijwinkel.

Het goede leven wat wij onze dieren bieden, proeft u terug in de smaak van het vlees. Het vlees is mager, mals en gemakkelijk te bereiden.

Ook bij ons te verkrijgen:

  • Vleespakketten
  • BBQ vlees
  • Kerstpakketten
  • Droge worst pakketten
  • Varkensvlees in porties
  • Waardebonnen
Volg ons op Facebook:  Connect to Facebook